Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Èxit en els Tallers sobre impagaments a les comunitat de veïns a Mataró

Els dies 17 de novembre i 1 de desembre, les companyes del Projecte de Suport a les Comunitats de Veïns en col·laboració amb el Servei de Mediació de Mataró –ambdós serveis gestionats per Gedi- han dut a terme dues edicions del Taller sobre impagaments en les comunitats de veïns, en els barris de Cerdanyola i Rocafonda.

L’objectiu del taller és el de dotar d’eines als veïns i representants de les comunitats de propietaris per a fer front a la dificultat cada cop més creixent d’impagaments de les quotes de les comunitats.

Des del 2013 Gedi porta gestionant el Projecte en suport a les Comunitats de veïns als barris de Rocafonda i Cerdanyola, per a donar resposta de manera integral a les comunitats de veïns afectades per una multiplicitat de conflictes (convivència, estructurals, salut pública, endeutament,...), en permanent coordinació amb el Servei de Mediació Ciutadana.

Fruït d’aquest treball conjunt és el disseny del taller sobre impagaments que ahir tancàvem amb un gran èxit de participació -110 persones, entre les dues edicions- i un elevat grau de satisfacció dels assistents.

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.