Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Formacions que iniciarem properament

El 12 de desembre  iniciem una formació “Cures i maneig del cavall”  dirigida a joves menors de 31 anys, on encara es possible inscriure’s.  Aquesta formació es una aproximació a les tasques que realitza el groom, l’ alimentació, la higiene, el manteniment físic, la cura dels animals, l’acompanyament en les activitats diàries, el treball peu a terra, el manteniment de les instal·lacions i l’equip,  i la supervisió de les condicions que han de garantir el seu benestar.

Durant el 2017 iniciarem també una formació sobres les teràpies assistides amb cavall i l’equinoteràpia social. Aquesta formació va dirigida a professionals del camp social , clínic, i educatiu. Actualment està reconeguda com a 2 crèdits ECTS per la Facultat de psicologia de la Universitat de Barcelona. Així què els estudiants d’aquest grau  poden realitzar-la a fi d’ obtenir el reconeixement .  

Informar-vos a més què a  les persones en actiu podem gestionar-vos la bonificació d’aquests cursos, sempre i quan treballeu per empresa privada i aquesta empresa estigui interessada en què realitzeu el curs.

Més informació:

institutequestre@gedi.org

679408289

www.institutequestre.org

www.gedi.org

Us esperem

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.