Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Fotografia't amb la família #lleureenfamilia i participa al sorteig

En motiu de la celebració del dia internacional de la família el Departament de treball Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha organitzat un sorteig que sota el títol 'Gaudim junts. Compartim el lleure en família" permetrà gaudir d'un premi que inclou una estada de 3 nits en pensió completa amb activitats complementàries en qualsevol dels 20 albergs gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut.

Com participo?

Fotografia't amb la famíla. Per participar al sorteig publica una foto a Instagram entre l'11 i el 20 de maig en què es vegi la teva família gaudint d'algun activitat de lleure. Comparteix-la amb el perfil de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (@albergs_xanascat) amb l'etiqueta:

#lleureenfamilia

Menciona a un membre d'una altra família amb la qual vulgueu compartir el premi.

Les 2 famiílies gaudiran d'una estada de 3 nits en pensió completa amb activitats complementàries en qualsevol dels 20 albergs gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut. 

 

 

 

 

 

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.