Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi acosta la mediació a Cardedeu

Gedi acosta la mediació a Cardedeu

El diari El 9 Nou s'ha fet ressò dels nous serveis de mediació que gestiona Gedi a la localitat de Cardedeu. 

La Mediació permetontribuir a que els malentesos que es produeixen entre persones i/ o entitats es resolguin mitjançant un acord conjunt i satisfactori, afavorint una millor convivència a la comunitat i la cohesió social.

En la mediació, les protagonistes són les parts en conflicte perquè són aquestes les que han de resoldre de forma cooperativa i pacífica les diferències que s’hagin pogut plantejar. Els mediadors treballem, doncs, per afavorir l’espai de diàleg entre les parts, i per a aconseguir-ho utilitzem múltiples tècniques que provenen de diferents àmbits del coneixement com la psicologia i la pedagogia. El nostre objectiu, però, més enllà de col·laborar en la resolució del conflicte existent és el de dotar als ciutadans d’eines per la resolució pacífica dels conflictes i que a través de la reflexió, transformin la percepció de l’altre, la d’ells mateixos i la situació que comparteixen.

 

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.