Vés al contingut
pla de benvinguda

La cooperativa Gedi ha activat un nou pla de benvinguda amb l'objectiu de millorar la incorporació de les noves treballadores, facilitant informació d’interès sobre Gedi i els àmbits de treball, i alhora oferint espais de formació i coneixement que permeten apropar-se al món cooperatiu i l’economia social i solidària.  

El pla consta de diversos moments i propostes que totes les persones poden aprofitar siguin, o no, de nova incorporació. Per una banda, consta d’un seguit  de vídeos per tal d’explicar qui som, com treballem, quins són els nostres principis de gestió, com ens organitzem i quina és la nostra història. I per altra banda, vídeos per explicar cada un dels àmbits de treball en els que desenvolupem la nostra feina. Aquesta part del procés, s’ha realitzat alhora, amb l’objectiu de donar veu a les pròpies sòcies i treballadores de la cooperativa de forma que, malgrat la distribució territorial dels nostres serveis, ens puguem conèixer i reconèixer com a part d’un mateix projecte cooperatiu.   

A través del pla, també es facilita un espai de formació sobre cooperativisme i economia social i solidària que permet aportar un marc de treball a la nostra feina i informació d’interès sobre el procés societari, què implica esdevenir sòcia d’una cooperativa i quins són els drets i deures que això implica.  

El pla es complementa de diverses trobades presencials que segueixen la mateixa línia de facilitar el coneixement de la cooperativa, la nostra forma de treballar i de les persones que en formem part.