Vés al contingut
Assemblea Gedi

L'assemblea de GEDI es va reunir dissabte 20 de juny de 2015 a l'Espai Social Sagrada Família, amb una assistència de 56 persones sòcies, i l’objectiu  d’aprovar els comptes anuals de l’exercici 2014, que s’ha tancat amb resultats econòmics positius.

Gedi no té ànim de lucre. Per aquesta raó, els beneficis obtinguts no es distribuiran entre les persones sòcies, sinó que es destinaran a incrementar el patrimoni de la cooperativa, amb la finalitat de poder entomar futurs projectes amb una econòmia més sòlida.

L’assemblea també van repassar i  valorar les accions del Pla de Treball 2015 ja realitzades, centrant l’atenció en les activitats d’intercooperació i en l'evolució de GEDI pel que fa a la gestió de la marca, comunicació i l'ús de les xarxes socials, animant els socis i sòcies a participar en la producció de continguts. També es va presentar la nova intranet de la cooperativa.

Futur en acció

Durant la segona part de la reunió, davant d'un vermut cooperatiu, les persones sòcies van participar en un ric i intens debat sobre els objectius estratègics a assolir en els propers anys.

MÉS ARTICLES