Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi coopera en la creació de cooperatives d’energies renovables al Marroc

Gedi coopera al Marroc

Aquest més de novembre la cooperativa Gedi Gestio i Disseny ha participat en l'esdeveniment del COP22 realitzant una intervenció sobre l’emprenedoria cooperativa verda.

Al costat de Women in Europe for a commun future (WECF) es va realitzar una exposició sobre el rol que poden aportar les cooperatives de servei, especialment aquelles de les energies renovables, en les línies de desenvolupament socioeconòmic i en el respecte al medi ambient.

Gedi ha il·lustrat la seva intervenció en presència de diversos òrgans de la institució internacional i també en presència d'importants representants de la societat civil, a nivell mundial.

En concret Gedi va mostrar el seu paper determinant en la creació de les primeres cooperatives d’energies renovables al Marroc a través de la cooperació catalana i juntament amb el soci català Azimut360 i que està deixant una petjada positiva com una gran iniciativa pilot d’interès comú.

Gedi va incitar a la creació de més aliances público privades i a la creació de projectes que promouen el cooperativisme energètic, donant protagonisme a la dona, especialment en els àmbits rurals. Cosa que va interessar als governs africans i també a les ONG internacionals.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.