Vés al contingut
Programa Orienta

Gedi Gestiona el Programa Orienta a cinc punts d'actuació: Badalona, Barcelona, Calella, Granollers i Manresa.

 

L’equip professional de 12 persones, compta amb diferents perfils professionals (orientadores laborals, prospecció empresarial, suport administratiu i coordinació).

El Programa preveu atendre com a mínim 90 persones durant el termini d’un any als diferents territoris, amb un 50% de persones derivades per part de les Oficines de Treball de referència i un 50% de borsa pròpia (xarxa i agents socials del territori).

FINANÇAMENT

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

QUÈ ÉS EL PROGRAMA ORIENTA? 

 

El Programa Orienta s’ubica dins l’àmbit d’inserció laboral de la cooperativa. L'objectiu del programa és oferir un acompanyament personalitzat en el procés d'orientació de les persones participants per a la millora de la seva ocupabilitat. Es treballen aspectes com: 

 

  • Definició del perfil professional i disseny de l’itinerari professional 

  • Coneixement de canals de recerca de feina i estratègies de recerca de feina 

  • Coneixement de l’entorn laboral i assessorament en processos d’intermediació i inserció 

 

QUI HI POT PARTICIPAR? 

 

Les persones demandants d’ocupació en situació d’atur i les persones treballadores en situació de precarietat laboral. 

Els requisits de participació són estar inscrit/a al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb la demanda activa en el moment d’iniciar el programa. 

Les accions són sense cost per a les persones participants i les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent, o bé a la nostra entitat. 

  

Per a més informació: http://serveiocupacio.gencat.cat