Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi inicia aquest setembre la Coordinació de la Xarxa de voluntariat de Rubí

Gedi inicia aquest setembre la Coordinació de la Xarxa de voluntariat de Rubí

A mitjans del mes de setembre d’enguany, iniciarem la Coordinació de la Xarxa de voluntariat de la ciutat de Rubí, amb l’objectiu de reforçar la xarxa de voluntariat informal que s’ha creat a la ciutadania per fer front a la crisi social i econòmica, especialment donant suport a les persones i famílies més vulnerables.

Les funcions principals del servei es centraran en:

- La consolidació i atenció a les xarxes veïnals de suport i els grups i plataformes informals de voluntariat, així com les entitats socials que atenen a persones en situació de vulnerabilitat.

- La creació d’una oficina per a gestionar el punt de voluntariat.

- L’elaboració d’un programa de formació, conjuntament amb les entitats del municipi per millorar l’impacte de l’acció del voluntariat a la ciutat.

- L’elaboració d’un esborrany del Pla Local de voluntariat de Rubí a través d’un procés participatiu amb les entitats i la ciutadania en general.

 

El servei tindrà una durada inicial de 3 mesos i mig, però la voluntat de l’Ajuntament de Rubí és poder donar continuïtat i estabilitat al mateix.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.