Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi inicia un projecte de suport de desenvolupament per a joves a Sallent (Bages)

projecte joves a Sallent (Bages)

Donar suport al desenvolupament dels joves i treballar conjuntament per a aconseguir una formació laboral i alhora una inserció activa al món laboral és la base del nou projecte que des de Gedi hem arrencat a Sallent conjuntament amb el consistori d'aquesta població del Bages. Els objectius principals es basen en detectar les necessitats que els joves Sallent poden tenir, i fer una intervenció socioeducativa a llarg termini per reduir els factors de risc d'exclusió social i afavorir d'aquesta manera la seva autonomia personal i la integració activa i positiva en el seu entorn.

Des de l'Ajuntament es treballa conjuntament amb tot l'equip de serveis socials per a tirar endavant el projecte i baixar la taxa d'atur juvenil, que es troba en un 14%. No es tracta d'una taxa normal i amb l'afegit que la majoria d'aquests joves no tenen feina i tampoc han acabat els estudis secundaris.

Estem davant d'un projecte molt important per al municipi perquè cal evitar que el nombre de joves en aquesta situació no augmenti i acabi baixant gràcies a les mesures que intentarem abordar per a cobrir aquesta necessitat.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.