Vés al contingut
GediMedia dinamitza les XXSS de la Fira Mediterrània

La Fira Mediterrània de Manresa, el principal aparador de cultura popular del país i de projecció internacional, ha confiat en GediMedia per organitzar, promoure i dinamitzar les xarxes socials d’aquest esdeveniment, Facebook, Twitter, instagram i Youtube.

La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d'espectacles que, amb la tradició mediterrània com a eix, es mou en dos àmbits principals: la cultura popular (basada en elements com la cruïlla entre creació contemporània i arrel tradicional, la participació ciutadana i l'ampliació de la base social de la cultura) i les músiques del món.

Se celebra anualment des de l'any 1998 i ha esdevingut un marc d'intercanvis entre professionals del sector que venen i compren espectacles.

La Fira Mediterrània té un caràcter interdisciplinari i aglutina els diferents llenguatges artístics: arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre. Els espectacles programats són de diferents formats -petit, mig o gran-, de sala o de carrer, i adreçats tant al públic adult com al familiar.

Gedi Media s’està consolidant com un projecte multidisciplinar en el món de la comunicació.

Podeu consultar aquí la programació de la Fira Mediterrània i us aconsellem que us reserveu del 6 al 9 d’octubre per fer una visita a Manresa, segur que no us penedireu.