Vés al contingut
elganxo
01/10/2024

Gedi Media inicia el projecte El Ganxo per retransmetre els partits del BAXI Manresa via ràdio on line i multiplataforma

Gedi Media inicia una nova aventura mediàtica creant un mitjà de comunicació innovador. Es tracta d'El Ganxo, un espai multiplataforma on el mateix contingut es podrà veure, a l'hora, per diferents espais com Youtube, Twitch, Tik-tok i ràdio on line.

El Ganxo farà un seguiment exhaustiu dels partits que jugui el BAXI Manresa de la lliga ACB i de la Basketball Champions League.

L'arrencada va ser en el partit que els manresans van jugar davant el València i que van guanyar per 77-73 i que va tenir un seguiment de prop de mil persones, xifra que gairebé s'ha triplicat en el post partit i va comptar amb un convidat estrella, el reputat periodista Marc Mundet.

A més a més, a través de diferents plataformes com instagram, X, Telegram o Whatsapp es fa un seguiment diari de l’activitat que envolta l’equip i tots els audios es podran recuperar, a  través d’Spotify.

A la web elganxo.cat es podran trobar tots els enllaços per tal que cadascú trii la forma que més se li escaigui per escoltar i veure les retransmissions. Les prèvies començaran una hora abans del partit i s’allargaran fins a conèixer l’opinió de tots els protagonistes del partit.