Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi Media participa a la retransmissió del AllStar Copa Catalunya a través de Canal Taronja

Gedi Media ha participat a la retransmissió del AllStar Copa Catalunya de bàsquet que ha fet la Xarxa de Televisions Locals, a través de Canal Taronja Central.

Gedi Media ha participat a la retransmissió del AllStar Copa Catalunya de bàsquet que ha fet la Xarxa de Televisions Locals, a través de Canal Taronja Central.

Els dies 26 i 27 es va disputar al Nou Congost de Manresa el cap de setmana de les estrelles de Copa Catalunya, la major competició de la Federació Catalana, i Gedi Media hi ha participat directament en la retransmissió dels partits, tant masculí com femení, com en els concursos d'esmaixades i triples. A més a més, com ja és habitual, el periodista Norman López ha presentat la secció de basquetbol del programa setmanal "En Joc", emès per la Xarxa de Televisions Locals, aquest cop des del Nou Congost, així com també diverses connexions en directe amb les ràdios locals d'arreu del territori.

Gedi Media és la productora audiovisual de GEDI, especialitzada el Video Mòbil o "MoJo", i produeix continguts per Canal Taronja Central o Ràdio Manresa, entre altres. Aquest tipus de continguts, amb els quals Gedi Media és pionera, permeten presentar treballs i peces audiovisuals professionals amb un temps molt reduït, i per tant és molt adient a les necessitats d'inmediatesa de transmissió d'informació que les organitzacions i entitats necessiten avui en dia. 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.