Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi mostra la cooperació internacional a la FESC a través de les cooperatives femenines Ana Nour

A través de la cooperació catalana i gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona, Gedi ha participat en la Fira de l’Economia Social de Catalunya (FESC) donant protagonisme i presència a la primera unió de cooperatives femenines de la confecció artesanal de tot el nord del Marroc, creada gràcies a Gedi. L'objectiu de la participacio és la transferència del coneixement cooperatiu català, l'impuls de l’emprendedoria femenina així com l'intercanvi socio econòmic entre Catalunya i la regió Tanger Tetouan. .

La presència de la unió de les cooperatives femenines ANA NOUR a la Fira  ha vingut acompanyada de la presència de la direccio regional del nord del Marroc: de la ESS  així com aquella de benestar i família . El seu objectiu era la intercooperació institucional així com la consolidació de les aliances entre els dos països.

 

Gedi ha participat en la XES, liderant i protagonitzant a les xarxa femenina Ana Nour amb l'objectiu de consolidar iniciatives amb valors cooperatius, creades en el nord de áfrica, per la nostra cooperativa.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.