Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi mostra la cooperació internacional a la FESC a través de les cooperatives femenines Ana Nour

A través de la cooperació catalana i gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona, Gedi ha participat en la Fira de l’Economia Social de Catalunya (FESC) donant protagonisme i presència a la primera unió de cooperatives femenines de la confecció artesanal de tot el nord del Marroc, creada gràcies a Gedi. L'objectiu de la participacio és la transferència del coneixement cooperatiu català, l'impuls de l’emprendedoria femenina així com l'intercanvi socio econòmic entre Catalunya i la regió Tanger Tetouan. .

La presència de la unió de les cooperatives femenines ANA NOUR a la Fira  ha vingut acompanyada de la presència de la direccio regional del nord del Marroc: de la ESS  així com aquella de benestar i família . El seu objectiu era la intercooperació institucional així com la consolidació de les aliances entre els dos països.

 

Gedi ha participat en la XES, liderant i protagonitzant a les xarxa femenina Ana Nour amb l'objectiu de consolidar iniciatives amb valors cooperatius, creades en el nord de áfrica, per la nostra cooperativa.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.