Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi obté el reconeixement de la Fundació Pinnae durant la 4a Convocatòria d'Impuls pel Territori gràcies al projecte "Pisos d'Autonomia Juvenil"

Gedi obté el reconeixement de la Fundació Pinnae durant la 4a Convocatòria d'Impuls pel Territori gràcies al projecte "Pisos d'Autonomia Juvenil"
La Fundació Pinnae ha atorgat el reconeixement a 24 projectes socials en la 4a Convocatòria d'Impuls pel Territori, aquests pretenen contribuir a la millora social de l'entorn així com tenir una alta capacitat transformadora.
Els projectes que han obtingut aquest reconeixement treballen en diferents àmbits i estan adreçats a diferents col·lectius com persones en situació de pobresa o en risc d'exclusió social, necessitats socioeducatives, persones grans, persones en situació de malaltia, discapacitat o problemes de salut mental, així com propostes culturals i artístiques, propostes esportives i de promoció de la salut i propostes mediambientals.
Gedi, ha sigut un dels 24 projectes que han aconseguit aquesta distinció amb el projecte de 'Pisos d'Autonomia Juvenil'. Projecte que, persegueix els següents objectius:
  • Acompanyar en el desenvolupament del procés d'emancipació dels joves.
  • Facilitar el desenvolupament d'autonomia dels joves.
  • Assessorar els joves en el disseny i construcció del mateix projecte d'emancipació.
  • Maximitzar les possibilitats d'emancipació mitjançant la progressiva construcció de l'autonomia dels i les joves en totes les àrees i en relació amb les seves fites.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.