Vés al contingut
24/03/2021

Sostre 360 és un projecte, impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que preveu arribar a un mínim de 140 joves a tot Catalunya, als quals oferirà suport social i habitacional: un marc estable de referència per ajudar a construir un projecte de vida autònom i autosuficient a les persones ateses, abordant les seves necessitats des d’un vessant social i educatiu.

La iniciativa compta amb finançament del Departament, i amb la important col·laboració de la Fundació ”la Caixa” per als projectes específics de Tarragona i Manresa. Concretament, en el cas de la capital del Bages, és on Gedi hi participa.

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; l’alcalde Manresa, Marc Aloy, i el subdirector general de la Fundació ”la Caixa”, Marc Simón, van presentar el projecte a Manresa.

“El sensellarisme –ha subratllat Chakir el Homrani- ha canviat en els darrers anys i necessitem noves eines per abordar-lo; eines basades en la col·laboració entre administracions i amb el teixit social. Cal un treball intensiu amb aquests joves, més flexible, cal generar confiança, acompanyar-los perquè puguin desenvolupar el seu projecte vital.”

MÉS ARTICLES