Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi participa al videoclip de la rumba REMS, de Los Manolos

Els Manolos van presentar a La Pedrera la rumba dels participants del programa REMS (Reforç i Estimulació de la Memòria i la Salut) de la Fundació Catalunya La Pedrera. Gedi coordina diversos programes REMS arreu de Catalunya, i diversos equips de la cooperativa van participar al videoclip de la cançó "Som com som"

La cançó “Som com som”, impulsada per la Fundació i escrita per Los Manolos, incorpora missatges sobre com volen ser tractades per la societat les persones amb dèficits de memòria. Aspectes com que no volen que se’ls infantilitzi, que se’ls tingui en compte a les converses, que se’ls doni més temps per pensar o reaccionar, entre d’altres.

I aquest és precisament l’objectiu de la Rumba REMS, dignificar les persones que tenen demència, sensibilitzar sobre les seves necessitats i millorar la seva qualitat de vida i benestar emocional, especialment quan surten al carrer.

 

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.