Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi patrocinarà les categories inferiors del Barça a partir del 28D

Els representants de Gedi i el representant comunicatiu del Barça, Josep Vives, han signat aquest 28D de 2018, a la seu del carrer Llull, de Gedi, un acord de patrocini de la cooperativa Gedi amb els equips de categories inferiors de totes les seccions del Futbol Club Barcelona. Més enllà de l’aportació econòmica, que cap de les dues parts ha volgut fer pública, l’acord inclou que alguns dels serveis habituals de GEDI es traslladaran a La Masia:

 

Mediació: serà habitual la mediació en els conflictes entre famílies, àrbitres, persones formadores……

Serveis a la petita infància: s’obriran espais familiars, a més de diferents llars d’infants per atendre a fills dels jugadors, tècnics i persones aficionades

Comunicació: Gedi Media serà l’encarregada de gestionar la comuniació de les seccions inferiors del FC Barcelona

Serveis d’Acollida: Tots els jugadors que arribin nous al club, especialment procedents d’altres països, disposaran d’un serveis d’acollida i adaptació.

Gedi Estampació: Aquest serveis de Gedi, serà l’encarregat, a partir d’ara, d’estampar i serigrafiar les samarretes dels jugadors de la cantera blaugrana

Psicologia infantil i familiar: l’equip de persones piscòlogues de Gedi estaran a disposició de la Masia.

Més serveis i nous formats: L'acord s'ha signat per tres anys i està previst que progressivament el Barça incorpori més serveis de GEDI per a les categories inferiors.

 

L’acord inclou, també, un pac d’entrades setmanal per anar a veure el Barça al Camp Nou que serà repartit entre les persones més innocents de l’empresa i el seu entorn, perquè “en agrada la innocència i que durant molts anys la puguem gaudir”, han declarat els responsables de comunicació de Gedi.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.