Vés al contingut
Gedi presenta a Egipte el seu impuls en medi ambient i emprenedoria femenina

Gedi ha pogut presentar el seu paper d’impuls per a la protecció del medi ambient i l’emprenedoria per part de dones, acompanyant a la creació de Sun Power Coop. Aquesta, mitjançant la seva presidenta que ha estat present a Egipte en el marc del programa Cop27, ha pogut mostrar la gran feina que Gedi esta duent a terme gràcies a la cooperación española (AECID) i francesa (AFD), fent tàndem amb molts socis locals, nacionals: el ministeri de l'economia social, el ODCO, la CCISTTA, ERDD, REMESS així com la Facultat de ciències de Tetuan i internacionals com: WECF, INES i FS.

La cooperativa Sun Power Coop ha pogut il·lustrar la importància en la innovació i el treball en xarxa com a eina per a fomentar la creació de l'ocupació en economía verda així com la intercooperació socioeconòmica, en aquest secotr prometedor.

Els forns i assecadors solars són una nova tecnologia per a protegir el medi ambient i fomentar la creació de noves opotunitats d’ocupació en economia verda dins un marc cooperatiu secundat, i acompanyat per Gedi. Aquest és el missatge que es va difondre durant les jornades del Cop27 a Sharm el Sheikh, amb la intenció de crear noves aliances i reforçar aquest sector d’activitat.