Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi s’implica al grup de treball sobre participació infantil a l’Hospitalet de Llobregat

Pla d'infància de l'Hospitalet. Gedi s'hi implica

El Centre Obert Los Naranjos, que gestiona GEDI, forma part del Grup de Treball sobre participació infantil de l’Hospitalet de Llobregat.

La Creació d’aquest grup de treball sorgeix de la necessitat de promoure experiències de participació infantil de ciutat més enllà de la participació en l’entorn més proper. A l’hora també treballa per buscar fórumles de consens des de tots els serveis que conformen la Xarxa Local de Serveis d’atenció a la infància i l’adolescència

Objectius

Els objectius d’aquesta xarxa se centren en Fomentar i sensibilitzar sobre la participació infantil a tots els serveis de la Xarxa Local; potenciar estructures de participació en cada centre i al territori, facilitant propostes i acompanyant-ne d’altres que surtin de les necessitats formulades pels infants i facilitar la formació, el debat, el recull de material i l’elaboració d’una base teòrica sobre participació infantilEl Centre Obert Los Naranjos, que gestiona GEDI, forma part del Grup de Treball sobre participació infantil de l’Hospitalet de Llobregat.

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.