Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Hort i jardineria per a joves de Can Miralpeix

taller Can Miralpeix

Can Miralpeix, de Montcada i Reixac, hem organitzat un  taller d'Hort i Jardineria amb els nois de 16 a 18 anys que no van a cap recurs extern del nostre centre i que suposa una activitat educativa per als joves.

L’activitat a més d’educativa te un fons solidari ja que al taller estem cultivant dos horts, un al centre d'acollida i un altre al CRAE Sant Fost i la collita la donem al menjador social de Montcada i Reixac.
 

Arranjaments a serveis que gestiona Gedi

El taller per als joves de Can Miralpeix també inclou tasques de jardineria. Això ens permet col·laborar a l'arrenjament dels jardins de les escoles bressol de Sabadell i de l'entorn de la casa de colònies de Can Putxet a Sant Celoni, serveis que està gestionant la nostra cooperativa.
Amb Can Putxet tenim un acord d'intercanvi, nosaltres fem la neteja de l'enton i ells ens donen una sessió de paintball al mes.
 

Des del Can Miralpeix es fa una valoració molt positiva perquè “els nois que participen estan molt contents amb aquest taller perquè estan en contacte amb la natura i aprenen l'ofici de jardineria i hort, a més a més aporten el resultat del seu treball a altres persones que ho necessiten”, segons han verbalitzat els propis alumnes participants.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.