Vés al contingut

Els nois i noies de la clau ja han començat les vacances de Setmana Santa. Aprofitant la calma i el silenci que hi ha a l'escola  penso que es un bon moment per escriure i compartir amb vosaltres com ha anat el segon trimestre. Han hagut dos fets significatius durant, un ha estat la sortida de dos dies a esquiar durant el mes de Febrer i l'altre l'actuació de dansa al teatre Kursal.  Tant una com l'altre han estat un èxit per part dels joves.

Desprès de varies campanyes econòmiques per part dels alumnes, aquests vam poder anar a esquiar durant dos dies a Port del Comte. Com a resum destacaria: molts somriures, convivència, aprenentatges, bon clima i una gran oportunitat per millorar les relacions entre el grup d'iguals i els educadors.

D'altra banda, durant el mes de març els alumnes de la UEC van realitzar l'actuació de dansa al teatre Kursal conjuntament amb 400 alumnes més vinguts d'instituts d'arreu de la comarca del Bages. Durant tot el segon trimestre els nostres alumnes van participar per segon any al projecte Fem dansa!. En aquest projecte tenen l'oportunitat de participar en la creació d'una coreografia i de conèixer la dansa com a expressió artística. Tota una experiència que creiem recordaran sempre.

Tot i explicar aquests fets significatius a la UEC han passat moltes coses més: classes, treball als recursos laborals, activitats esportives (rugbi, atletisme, futbol, etc), treball al taller, deures, sortides, tutories, etc.

Seguirem compartim amb vosaltres el nostre dia a dia.

Bona setmana santa a tothom.