Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Incorporació de Fisioterapeutes a l’Equip de Gedi

Incorporació de fisioterapeutes a l'equip de GEDI

Aquest curs s’han incorporat a l’equip  de treballadors Gedi personal d’una disciplina sanitària: fisioterapeutes gràcies al servei de la Fundació Catalunya La Pedrera, engegat amb motiu de la necessitat d’atendre  les capacitats funcionals i físiques de persones grans en estadis lleus i  moderats de Demència.

Els fisioterapeutes Gedi treballaran a sis  espais Socials  integrant-se als equips multidisciplinars del Projecte REMS (Reforçar i Estimular la Memòria i la Salut), són part d’aquests equips  coordinadors dels centres (Treballadors socials, Educadors socials, …) psicòlegs, neuropsicòlegs,  monitors de lleure, pràcticums i  voluntaris, molts també treballadors de la nostra cooperativa.
Anirem coneixent als nostres fisioterapeutes  a mida que es vagin incorporant als diferents centres Els primers professionals  van iniciar servei als  espais socials de Raval i de Gràcia, es tracta d’Ismael i de la Meritxell respectivament, i ens consta que els participants REMS atesos, ara des de fa dos mesos  estan encantats amb la seva feina. Moltes felicitats companys!

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.