Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Incorporació de Fisioterapeutes a l’Equip de Gedi

Incorporació de fisioterapeutes a l'equip de GEDI

Aquest curs s’han incorporat a l’equip  de treballadors Gedi personal d’una disciplina sanitària: fisioterapeutes gràcies al servei de la Fundació Catalunya La Pedrera, engegat amb motiu de la necessitat d’atendre  les capacitats funcionals i físiques de persones grans en estadis lleus i  moderats de Demència.

Els fisioterapeutes Gedi treballaran a sis  espais Socials  integrant-se als equips multidisciplinars del Projecte REMS (Reforçar i Estimular la Memòria i la Salut), són part d’aquests equips  coordinadors dels centres (Treballadors socials, Educadors socials, …) psicòlegs, neuropsicòlegs,  monitors de lleure, pràcticums i  voluntaris, molts també treballadors de la nostra cooperativa.
Anirem coneixent als nostres fisioterapeutes  a mida que es vagin incorporant als diferents centres Els primers professionals  van iniciar servei als  espais socials de Raval i de Gràcia, es tracta d’Ismael i de la Meritxell respectivament, i ens consta que els participants REMS atesos, ara des de fa dos mesos  estan encantats amb la seva feina. Moltes felicitats companys!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.