Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Inserció laboral a través de l’estampació de samarretes

Taller de serigrafia

GEDI gestiona des del 2007 el Taller d’Inserció Laboral al CREI Els Castanyers dirigit a joves interns entre els 16 i 18 anys dins de l’àmbit de la  serigrafia tèxtil, en general i l’estampació de samarretes, en particular. Aquest projecte està orientat cap a la motivació i preparació per al món laboral.

L’objectiu principal, és realitzar una activitat productiva real que permeti al jove desenvolupar i practicar el treball en equip, l’assoliment d’objectius empresarials i la responsabilitat en la qualitat del producte i els acabats, en definitiva, les competències necessàries per realitzar una activitat laboral determinada un cop finalitzi el seu internament.

El nombre de places pel Taller Productiu és, d’inici, de 6-7 places que seran ocupades pels joves que l’equip educatiu del Centre consideri adient.

El taller i els joves que participen són atesos i dirigits per un tallerista competent en l’objecte del taller i assessorat degudament per l’equip d’atenció a joves amb especials dificultats per la inserció.

El servei de serigrafia té com a principals clients centres educatius i escoles bressol gestionats per GEDI, ajuntaments, casals, cooperatives de consum, grups musicals, botigues de roba, clubs esportius, restaurants i bars o particulars. 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.