Vés al contingut
Estudiants d'integració social coneixen visiten el servei de Mediació de Mataró
27/10/2015

El divendres 23 d'octubre el  Servei de Mediació Ciutadana  de Mataró -gestionat per GEDI des de 2008- vam rebre la visita de dues estudiants d'integració social de l'Institut de l'IES Salvador Seguí de Barcelona. Cada any són molts els alumnes que, interessats per la mediació, ens visiten amb la voluntat de conèixer el funcionament d’un servei municipal de gestió de conflictes com el nostre.

La nostra tasca com a servei públic és, d’una banda, la gestió expressa de conflictes que es manifesten en qualsevol àmbit de la persona (familiar, veïnal, escolar,...) i, de l’altra, el treball en i des del territori amb vocació d’agent transformador, detectant les necessitats de la ciutadania i donant-hi resposta contribuint així a la cohesió social. En aquest sentit, oferim tallers, formacions, duem a terme projectes que tenen com a objectiu dotar d’eines i recursos a la ciutadania per fer front a les dificultats inherents a la persona i a la seva relació amb l’entorn.

Aquest és el nostre desig en la tasca del dia a dia i aquest és també el missatge que pretenem transmetre a totes aquelles persones que s’interessen en la feina que fem. Benvinguts i per molts anys!