Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Jornada sobre monedes socials, organitzada per l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central

Jornada sobre monedes socials, organitzada per l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central

L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i la cooperativa Coodin SCCL van organitzar una jornada-taller sobre economia social i solidària i monedes socials. 

Durant l'acte, es van donar resposta a diverses questions tals com com es financien i quines necessitats de finançament tenen les entitats de l’economia social i solidària del Bages? De quina manera les monedes socials poden ser part del finançament? Què ha de tenir una xarxa de finançament de l’economia social i solidària a través de monedes socials?

El projecte de Coodin consisteix a fer una recer a sobre la realitat de les monedes complementàries, socials i locals; sobre les necdessitats d’un sistema de finançament cooperatiu a Catalunya, i sobre la seva possible relació o integració amb l’objectiu d’enfortir l’economia social i solidària catalana. Com a objecitu també es marca el foment del consum en el comerç de proximitat a través de monedes socials o locals i reforçar així l’activitat econòmia més compromesa amb el terrtori.

L’Ecoxarxa del Bages ja treballa des de fa temps amb l’Hora, la moneda social i local de Manresa. A l’última Festa del Riu, per exemple, va ser la moneda d’intercanvi entre les persones que hi van assistir i les entitats que hi van participar. 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.