Vés al contingut
29/04/2021

L'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs amb la col.laboració de GEDI, posa en marxa el projecte  Joventut esportiva societat activa.

El projecte incorpora la figura dels educadores esportives al servei d’esports, amb la intenció d’apropar-se als adolescents i joves (12-18 anys), detectar  mancances  i  motivacions,  i  elaborar  un  pla  d’actuació que inclou activitats  esportives adaptades, connexió  amb  entitats  esportives,  dinamització  d’espais  públics, elaboració de campanyes, i apropar als adolescents i joves a recursos especialitzats, entre d'altres. Tot això, per garantir l’accés a la  pràctica esportiva  i  generar  àmbits  saludables,  on  l’esport  és  la  base  per  poder  obrir oportunitats de reincorporació als circuits socials i millorar la convivència comunitària.
En aquesta primera fase pilot prevista per a l’any 2021, la Diputació de Barcelona impulsa el projecte als següents municipis: Badalona, Montcada  i  Reixac,  Sant  Adrià  del  Besòs,  Santa Coloma de Gramenet i Barcelona. La dinamització es farà als barris que es circumscriuen a la llera del riu Besòs, territori especialment indicat per  a  la  posada en pràctica d’aquest projecte atesos els índexs  de determinats  indicadors socials i esportius.