Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

La gestió del programa MAIS ha aconseguit millorar indicadors respecte edicions passades

El programa de Mesures Actives d’Inserció MAIS que Gedi ha estat gestionant en diferents punts de Catalunya, ha aconseguit assolir tots els reptes que es van plantejar en la darrera convocatòria, a més de millorar els indicadors respecte edicions passades. Aquest fet, ens motiva a seguir incorporant processos, estratègies i metodologies de millora contínua. Tot plegat, s’ha aconseguit amb un equip de professionals d’orientació i prospecció altament capacitat, motivat i amb una gran disposició a l’aprenentatge.

De cara a la propera convocatòria, el programa pretén consolidar-se en els nous territoris d’aquest any 2021-2022 (Barcelona i Hospitalet de Llobregat) i seguir desenvolupant el programa a la resta de territoris habituals (Badalona, Calella, Granollers, Manresa, Montcada i Reixach, Sabadell, Sant Andreu de la Barca, Sant Celoni i Sant Vicenç de Castellet).

A continuació, us detallem algunes de les dades generals assolides pel programa:

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.