Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

La política de preus de mengemBages no quadra amb el Black Friday

www.mengembages.coop

mengemBages som un projecte de venda i distribució de productes d’alimentació de proximitat i ecològics de la cooperativa Frescoop, que va néixer fa set anys de la mà de Gedi. A mengemBages no volem fer ofertes sota la premisa del Black Friday. A mengemBages hi trobaràs sempre un preu just.  Així ho creiem i així ho volem. Per això tenim una polícita de preus molt definida. Els preus es decidieixen per diferents motius:

El primer i imprescindible és el de la persona o empresa productora. És ella la que sap el cost que li representa tot el procés de, per exemple, plantar un enciam, cuidar-lo, collir-lo i comercialitzar-lo. 

És obvi que al producte cal afegir-li el mínim marge imprescindible per a que les persones treballadores de mengemBages, en la seva majoria sòcies de la cooperativa, puguin guanyar-se un sou i poder mantenir l’activitat del projecte.

I és objectiu bàsic que el consumidor no pagui de més ni de menys, per cadascun dels productes que adquireix a casa nostra.

Sota aquesta premisa ha funcionat des dels origens mengemBages. No volem ser cars, ni barats. Volem ser justos i que tothom qui participa al procés, persona consumidora inclosa, hi surti beneficiat.

Aquesta política de preus no ens permet participar en cap mena de reclam publicitari de descomptes extraordinaris com en les que es basa el Black Friday.

Per això nosaltres no us recomanem que vingueu a mengemBages aquesta setmana concreta. En tot cas heu de saber que a mengemBages és Black Friday cada dia.

 

www.mengembages.coop

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.