Vés al contingut
Masterxef als Espais Joves de Mataró

 

El passat dia 16 d’octubre, En motiu del Dia Mundial de l’Alimentació Saludable, que es va celebrar el passat 16 d'octubre, es va dur a terme la final del I Concurs Mastercheff organitzat per la Xarxa d’Espais Joves de Mataró, que es gestionen des de GEDI. En aquesta final hi van participar quatre equips, un de cada Espai Jove, d’entre quatre i cinc integrants, els quals havien estat escollits com a representants en una edició prèvia que cada equipament va fer.

L’objectiu principal del concurs va ser l’elaboració de la millor recepta possible tenint limitat el nombre d’aliments i d’estris, i essent el jurat (format per un educador de cada EJ per tal de garantir la imparcialitat) qui decidiria quin equip era el vencedor atenent diversos criteris com l’originalitat, el sabor o el treball en equip per a puntuar-los.

A partir d’escollir els aliments d’un llistat que se’ls hi va proporcionar, cada equip va haver d’elaborar un plat en 20 minuts, que el jurat degustaria i puntuaria per a, posteriorment, fer públic el veredicte final donant a conèixer les valoracions de cada criteri. Entre les diverses receptes van resultar guanyadors l’equip de l’Espai Jove de la Llàntia, pel qual se’ls va premiar amb un trofeu. Finalment es va premiar també a tots els participants amb un barret de cuiner.

MÉS ARTICLES