Vés al contingut
Les conclusions de la jornada de debat celebrada en el 30+2 aniverari de Gedi queden recollides en un llibret

Un llibret -digital i a paper- recull les conclusions de les taules de debat que es van celebrar com a a acte de cloenda del la celebració del 30+2 aniversari de Gedi. En el llibret es poden llegir les conclusions i reflexions de la jornada "El model d'empresa necessari per fer front als reptes socials d'avui i demà”.

La jornada, es va celebrar el 17 de juny de 2022 a la Pedrera i va comptar amb la presència de sòcies, treballadores, empreses amigues, institucions i clients. La jornada va incentivar el debat i la reflexió en cinc taules diferents amb l’objectiu de pensar i projectar com ens agradaria que fóssin els models d'empresa per fer front als nous reptes que s'han obert amb el panorama actual. 

El llibret és un recull amb la relatoria de cada taula i les reflexions del tancament de l’acte. A més, també s’expliquen alguns dels reptes estratègics de la cooperativa Gedi, definits i agrupats en quatre línies de trebal que prenen encara més sentit després de la jornada de treball. El debat i les reflexions recollides en el llibret donen pistes per a desenvolupar i executar el treball present i futur des de la força i l’energia que dona el saber compartit.