Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Les Llars de Sant Fost col·laborem activament amb el Gran Recapte

Les Llars de Sant Fost participen activament al Gran Recapte

Des de les Llars, aquest any hem volgut donar un nou impuls al projecte de vinculació al territori i participació en espais comunitaris del poble de Sant Fost de Campsentelles, on està ubicat el nostre centre participant activament en el Gran Recapte organitzat perl Banc d'Aliments, d'aquesta manera seguim endavant amb el nostre projecte d'inserció dels joves atesos en el nostre centre.

L’experiència "va ser molt  maca i els nois van participar de molt bon gust", expliquen els educadors de Gedi. Un cop finalitzada l’activitat varem fer una dinàmica on els nois van poder explicar la seva experiència i compartir amb la resta de companys com s’havien sentit. Va ser molt gratificant escoltar com els joves s’adonaven de la generositat de la gent que els envolta i com de mica en mica, sumant i sumant, podem aconseguir coses molt grans.

Moltes gràcies al Banc d’Aliments de Sant Fost de Campsentelles per posar-nos tantes facilitats i adaptar-se a les nostres necessitats.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.