Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Les mediacions on line, un any després

 Des del confinament  extrem que va comportar l'aparició de la Covid-19 el Servei de Mediació Ciutadana de l’Ajuntament de Mataró va introduir noves eines per a la gestió del conflicte i adaptar-se a la nova situació.

El teletreball, i més endavant els grups bombolla, van forçar a adaptar la feina diària a aquesta nova realitat garantint la qualitat del servei i les mesures establertes per les autoritats sanitàries.

Les mesures no es van centrar només a fer  les reunions d’equip, taules de treball amb d’altres serveis municipals, sinó que també van fer incidència especial en la gestió i processos de mediació a través de trucades telefòniques, intervencions en espais públics i conflictes multiparts a través de plataformes digitals que des del confinament han entrat a les nostres vides.

Aviat farà un any que hem tornat a oferir l’atenció presencial però el servei de mediació continua mantenint les eines telemàtiques per aquelles situacions que ho requereixen, ampliant d'aquesta manera el ventall de recursos que les professionals de la mediació estan oferint a la ciutadania de Mataró.

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.