Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Mataró:Una experiència de gestió de conflictes amb les comunitats veïnals

El dimecres 19 d'octubre, Gedi va estar present en el monogràfic sobre Comunitats de Veïns/nes que organitzava la Diputació de Barcelona dirigit a tècnics municipals de la província . Les responsables del Servei de Mediació i del Programa en suport a les Comunitats de Veïns/es de Mataró -serveis gestionats per Gedi, SCCL- van presentar l'experiència que des de fa 3 anys duen a terme en el municipi en relació a la gestió de conflictes en les comunitats de veïns/es.

El treball desenvolupat per aquests dos serveis es caracteritza per l'assessorament, intervenció, acompanyament i/o tutelatge de comunitats de veïns per a la millora de la convivència en tota la seva complexitat. L'èxit d'aquest model dual es basa en el treball transversal, la comunicació directa entre els tècnics i l'abordatge integral de les dificultats en que es troben les comunitats de veïns/es.

La participació en aquest monogràfic va permetre compartir, debatre i reflexionar amb altres tècnics del territori sobre els reptes comunitaris davant dels quals es troba la societat actual i, en particular, les administracions locals.

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.