Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

mengemBages rep el premi Sèquia per la “constància, visió comunitària i empatia”

mengemBages rep el premi Sèquia

El projecte de la cooperativa Frescoop, mengemBages, ha rebut la primera edició del Premi Sèquia, un certamen que han creat la Universitat de la Catalunya Central, conjuntament amb Aigües de Manresa i l’associació Misteriosa Llum i que s’ha convertit en una de les grans novetats de la Festa manresana per excel·lència.

El jurat ha triat per unanimitat la tasca duta a terme per mengemBages de promoció del producte i de l’economia local i la tasca de promoció del cooperativisme. Segons es va posar de manifest durant l’acte de lliurament del premi s’ha valorat una actitud en “benefici de la col·lectivitat i s’han subratllat les actituds estretament vinculades a l’herència dels manresans del segle XIV que van permetre fer realitat la Sèquia”, un canal que després de 400 anys encara abasteix d’aigua la ciutat de Manresa i el regadiu manresà.

De mengemBages també se n’ha destacat la creativitat, l’enginy i la pro activitat i la recerca de solucions a més de la capacitat per arribar a acords a través del diàleg i la negociació, el treball en equip, la visió comunitària i l’empatia”.

Entre els valors que destaca el premi i que el jurat va posar en manifest també es troba la fermesa, la tenacitat, la valentia, la defensa del bé comú, l’amplitud d’horitzons a l’hora de fixar els objectius personals i col·lectius i la constància i la passió, sense oblidar el compromís amb la comunitat, la responsabilitat i la visió de futur.

En l’acte de lliurament del premi tant l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, com el director general de la Universitat de la Catalunya Central, Valentí Martínez, van voler destacar que mengemBages ha posat un llistó molt alt de cara a les properes edicions del premi Sèquia.

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.