Vés al contingut
Aula al pati a Can Puiggener

L’ajuntament de Sabadell ha iniciat un projecte de participació ciutadana on les persones empadronades a Sabadell tenen l’opció de poder triar alguns projectes presentats per millorar les condicions de vida dels seus habitants.

D’entre els projectes, un dels acceptats, és un de millora del pati de l’escola infantil Can Puiggener per donar una millor qualitat als infants que l’utilitzen.

Des de Gedi us volem animar a participar d’aquesta iniciativa de participació ciutadana. Us animem a que valoreu tots els projectes que allà hi trobareu, i no ens amagarem que ens agradarà que tingueu en ment la proposta de l’AMPA de l’escola infantil que gestionem, perquè hi creiem i perquè la veiem potent i necessària. Moltes gràcies

LA PROPOSTA

L’escola bressol de Can Puiggener té un projecte pedagògic que parteix de les vivències i experiències dels infants.

Una de les eines que es fa servir per portar a terme aquest projecte és el joc heurístic, el fet de descobrir per aprendre de forma autònoma.

Un espai que serveix com a eix vertebrador d’aquests moments d’aprenentatge és el pati, un lloc canviant i inesperat on els infants observen i exploren activament.

És per aquest motiu que volem que els patis de l’escola siguin una extensió de les aules, on els nens i nenes continuïn el seu procés de coneixement i de relació amb l’espai.

Amb aquesta proposta volem aconseguir dos objectius, per una banda volem dotar d’equipament específic els patis i d’altra, adequar l’espai perquè sigui segur pels infants.

Descripció de la proposta

Com que no hi ha ombra a una gran part d’un dels patis, volem fer una estructura en forma de túnel, perquè els nens ho puguin transitar a l’hora que es refugien de les inclemències del sol.

A un dels patis hi ha una claveguera amb un enreixat metàl·lic, on els nens pugen i poden relliscar. Es per això que volem construir un pont amb baranes, on aprofitarem per penjar activitats lúdiques.

Crear una zona amb circuits d’aigua, per tal de què l’estiu sigui més fresquet. A més servirà com a àrea d’investigació, i com que no volem fer un mal ús de l’aigua, ens agradaria que hi hagués un circuit tancat per no malgastar-la, i que és pogués recollir aigua de pluja.

També volem posar portes corredisses per acotar l’espai i fer activitats concretes.

CONSTRUINT CIUTAT - PRESSUPOST 2017

https://participacio.sabadell.cat/construint_ciutat/
https://participacio.sabadell.cat/construint_ciutat/projecte/l-aula-al-pati-millora-dels-espais-de-l-escola-can-puiggener
 

DADES D'INTERÈS

Votació en línia
Votació presencial

A les Oficines d'Atenció al Ciutadà

  • Del 6 al 16 de setembre
Calendari de la votació: 

Votacions

  • del 6 al 18 de setembre

Resultats de les votacions

  • 23 de setembre

MÉS ARTICLES