Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Programa d'Acompanyament Educatiu a l'Espai de Sabadell

A l'EspaiSocial Sabadell, iniciem una acció educativa que estarà present durant tot el tercer trimestre i que creiem que pot ser molt interessant en el marc del Programa d'Acompanyament Educatiu gestionat per Gedi i Fundació Catalunya La Pedrera.
Per primera vegada, els alumnes de PAE Primària que actualment cursen 6è  de Primària deixen de fer l'espai de “fem els deures” i fan “reforç assistit” amb un dels grups de primer cicle de PAE ESO.
Aquesta proposta és fruit de la valoració de l'equip educatiu del primer trimestre. La transició de Primària a Secundària, normalment genera angoixes, pors, expectatives....
L'equip del Programa PAE de l'EspaiSocial de Sabadell, tindrà com a objectiu l'acompanyament dels nostres participants que promocionen el proper curs 2015-2016 fent viure el procés com quelcom més agradable fruit de l'intercanvi i l'aproximació de la vivència.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.