Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Programes d'ocupació gestionats per GEDI al Vallès Oriental

Aquest mes de juny finalitza el programa Mesures actives d’inserció laboral per a persones destinatàries de la RMI (renda mínima inserció).

A la cooperativa hem gestionat un punt a Granollers i un punt a La Roca del Vallès.

En aquest programa es treballa conjuntament amb l’equip de serveis socials d’aquests municipis i s’elabora un pla individual d’inserció per a cada persona, que pot incloure o no, realitzar pràctiques en empreses, seguiment individualitzat i formació grupal en relació a les competències per a la recerca de feina.

De les prop de 70 persones participants 22 han realitzat pràctiques en empreses del territori, totes elles han participat a la formació que els ha permès millorar o adquirir coneixements d'informàtica, han rebut orientació individual i algunes d’elles s’han d’incorporar en properes dates al mercat de treball.

Actualment el 8% d’elles ja es troben treballant. I ,a més, 5 persones han optat per realitzar una formació que els faciliti l’adquisició de noves competències tècniques i professionals.

 

 

 

 

 

 

 

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.