Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Tenim feina, és 8 de març

Tenim feina, és 8 de març

Avui és 8 de març, dia de la dona treballadora.

De dades n'hi ha moltes. Ara no les llistarem, les sabem. No hi pot haver persona que aquestes alçades no tingui consciència d'aquesta injustícia. Però el sistema segueix funcionant com un rellotge suís.
Per això és important el 8 de març. És un dia per cridar tan fort com siguem capaces, per escriure-ho a cada lloc on puguem: QUE JA N'HI HA PROU.
I per mirar-nos a nosaltres mateixes, persones i organitzacions. I no per mirar-nos de manera complaent i donar-nos un copet a l'esquena i dir allò del mira tot el que ja estem fent. No. És un dia per mirar-nos fent autocrítica cap a nosaltres mateixes. També a les entitats que formem part de l'economia social i solidària i que hauríem de permetre'ns, menys que ningú, seguir perpetuant aquesta desigualtat. Perquè són moltes les coses que ens queden per fer. Perquè el sistema segueix funcionant a la perfecció. Tenim feina.

 

Text de Laura Muixí

Il·lustració cedida per @ekirlu.art

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.