Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Trobada d'orientadores i prospectores del projecte MAIS

Gedi va organitzar una trobada de totes les tècniques del programa MAIS al Centre Cívic Lledoner de Granollers. Les orientadores i prospectores van poder compartir un espai de trobada i de treball amb l'objectiu de consolidar els equips, millorar la cohesió entre les tècniques i compartir eines i estratègies per a la millora de les funcions professionals.  Alhora, les jornades van servir per definir metodologies compartides i definir i unificar criteris entre tots els 11 punts MAIS que GEDI té repartits en diferents territoris. 
L'espai també va servir per a poder reflexionar sobre la imprescindible tasca que es realitza des dels programes d'orientació sociolaboral amb col·lectius amb un alt risc d'exclusió social i posar en valor l'aposta de centrar la mirada en les persones que es fa des de la cooperativa.
 
Les trobades, s'emmarquen dins la proposta de seguiment i treball amb els diferents equips MAIS, amb la voluntat de crear una xarxa d'equips consolidats i cohesionats que puguin oferir una atenció i orientació sociolaboral de qualitat. 
 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.