Vés al contingut
trobades pedagògiques

Un dels projectes engrescadors que vam iniciar aquest curs, és la iniciativa de poder compartir per aprendre amb les escoles bressol que gestiona Gedi. Un projecte que l'anomenem Trobades pedagògiques, on una persona de l'equip ha pogut visitar les 5 escoles bressol gestionades per Gedi, i veure un dia a dia. L'objectiu principal és viure la realitat de cada escola i veure com és possible  materialitzar la teoria amb la pràctica, a fi d'anar fent un treball més acurat i respectuós cap a la petita infància. 

Poder observar com està distribuït el material de joc a les estances i al jardí, quin treball previ hi ha darrere de tota situació quotidiana,  quin és el paper de l'educadora, com ens comuniquem amb famílies i infants..., aquest treball d'observació, fa que puguem iniciar noves reflexions, revisar diferents situacions que ens angoixen, trobar la coherència del projecte i sobretot créixer, però sempre amb respecte a cada equip, tenint en compte els recursos propis, moment vital de l'equip i sistema que el compon.

Aquestes iniciatives són possibles, gràcies a la mirades respectuoses que possible iniciatives com aquestes amb una rigorositat excel·lent.

MÉS ARTICLES