Vés al contingut
Tió a Can Colomé

La Masia de Can Colomé dels Escarabats qeu Gedi té a Sant Climent de Llobregat s'ha omplert de tions. Hi ha tions pel bosc i fins i tot a les cases dels animals. Es nota que s'acosta Nadal. És per això que si vols pots venir-ne a buscar el teu, que a Catalunya un Nadal sense Tió, no és Nadal!
L'activitat es porta a terme tots els dies festius fins que arribi el dia de Nadal i si no et va be els festius també pots venir a buscar el teu tió el dilluns dimarts i dijous de 16 a 17.30h.
Per tal de poder recollir els tions de forma endreçada necessitem que contacteu prèviament amb nosaltres via Whatsapp al 660 04 69 43.

Els tions que hem trobat porten barretina i tenen una cara ben simpàtica (tot i que si ho voleu poden ser sense cara). El cost és de 35€. El preu inclou una entrada per a una persona adulta per visitar la granja.
Ara bé, si a casa ja teniu un tió d'aquells que li teniu molta estima, però voleu que tingui una estona de bosc per a que els vostres fills el redescobreixin, també podeu venir a buscar-lo. En aquest cas el cost és de 10€. el preu no inclou la visita guiada i cal que porteu aquest tió al que li teniu tanta estima.

Recordeu per poder participar a l'activtat  cal contactar de forma prèvia via whatsapp 660 04 69 43 o al mail cancolome_natura@gedi.org

MÉS ARTICLES