Vés al contingut
A Sant Adrià arrenquem el programa Joventut Esportiva Activa

Aquesta tardor, GEDI posa en marxa, amb el servei d’esports de l’Ajuntament de Sant Adrià, el projecte “Joventut esportiva, Societat activa”

Aquesta activitat comportarà la contractació de tècnics especialistes en el servei d'esports amb la intenció que s'apropin als adolescents joves 12-18 anys. El projecte preveu detectar les mancances i motivacions  que puguin tenir alguns joves per practicar esports i elaborar i desenvolupar un pla d'actuació per garantir l'accés a la pràctica esportiva i generar àmbits saludables. I és quel'esport és la base per poder obrir oportunitats de reincorporació als circuits socials i millorar la convivència comunitària.

Tot això es fa mitjançant el Projecte Joventut esportiva, societat activa, impulsat per la Gerència de Serveis d'Esports de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, entre d'altres.

El projecte té com a objectius disminuir l'abandonament esportiu el sedentarisme que es produeix en l'adolescència la joventut;  afavorir i acompanyar als joves per tal de que generin el seu projecte de vida en equitat, sense exclusió, incloent hàbits de vida actius saludables i obtenir els beneficis, fisics, psiquics i socials de l'esport vinculant a l'acció d'acompanyament que fa l'educador/a esportiu/va, posant de relleu la funció educativa de l'esport, aprofitant els seus valors implícits per al creixement personal dels joves i com element de protecció de conductes de risc.