Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Borsa de treball

Educadora Social per a caps setmana i festius a C.A. Mas Amigó

Busquem una Educadora Social per integrar-se a l'equip de caps de setmana i festius del Centre d'Acollida Mas Amigó (Sta, Margarida de Montbui)

Les candidates han de tenir experiència amb el col·lectiu MENA, i han de disposar de carnet de conduir i vehicle propi per arribar al centre.

S'ofereix jornada parcial: de 19,5 h/setmanals. Horari: de 12.30 a 21.30h caps de setmana i festius, més 1.5h de reunió setmanal

Incorporació immediata

Educadors/es Socials per a suplències a Centres d'Acolliment

Busquem educadores i educadors socials per cobrir suplències de vacances i altres (principalment durant els nadals) dels Centres D'Acollida situats a Montcada i Reixac i Font-rubí.

Els centres estan adreçats a adolescents MENAS de 12 a 18anys

Els/les candidats/es han de tenir experiència en centres similars i que tinguin adaptabilitat i disponibilitat per diferents horaris i moltes ganes d'aprendre. També han de disposar de  carnet de conduir i vehicle per arribar als centres.

 

 

TERAPEUTES FAMILIARS PER SERVEI DE TRACTAMENT ESPECIALITZAT DE SUPORT A LES FAMÍLIES DE DGAIA (PALLARS JUSSÀ I ALTA RIBAGORÇA)

Perfil:

- Experiència en teràpia familiar

- Es valora formació en Teràpia Familiar sistèmica

Disponibilitat:

1 matí o tarda setmanal

Incorporació al setembre

EDUCADORS/ES SOCIALS PER A CENTRE ATENCIÓ RESIDENCIAL A SOLSONA

Busquem educadors/es socials (o estudiants de l'últim curs del grau) per cobrir diferents torns de matins, tardes, caps de setmana i nits per a un nou centre d'atenció residencial adreçat a MENAS (menors estrangers no acompanyats) a Solsona. Sou segons conveni Acció Social. Incorporació immediata.

AGENTS CÍVICS PER L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Busquem  agents cívics per incorporar-se a la borsa de suplents i/o vacants del Servei d'Agents Cívics de L'Hospitalet de Llobregat.

Funcions: educació cívica en medi obert.

Horari: 25h setmanals, en horari de tarda-nit; 5 hores diàries, 5 dies a la setmana (dies rotatius setmanalment de dilluns a diumenge).

Salari brut mensual: 1.116€

Títulació : titulació universitària de grau mitjà o superior en qualsevol especialitat dels àmbits de les ciències socials.

Experiència mínima de 6 mesos en altres projectes similars. Es valorarà que els/les candidats/es resideixin en poblacions properes a L'Hospitalet de Llobregat.

Envieu el CV a empresarial@gedi.org amb la referència; Agent Cívic.

Sol·licitud de feina

Pots enviar-nos el teu currículum vitae des d'aquest mateix formulari. 

Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: pdf doc docx odt.
En compliment del disposat a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999, de 13 de Desembre, l'informem que la informació que ens facilita quedarà recollida en un fitxer, el responsable del qual és Gedi, sccl amb la finalitat d'avaluar la seva candidatura en cas que en un futur sorgeixi alguna vacant que s'ajusti a les seves característiques. En relació amb les dades de caràcter personal especialment protegides (dades de salut), vostè accepta de forma expressa que Gedi, sccl pugui recaptar-les i tractar-les. Vostè té dret a accedir a la informació, rectificar-la o a oposar-se al seu tractament i, si escau, cancel·lar-la, posant-se en contacte amb nosaltres en la següent adreça: C/Llull 27-39, 2n 9a. 08005 Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a: empresarial@gedi.org L'informem que passat un període de tres mesos des de la recepció de les dades, tret que s'hagi produït anteriorment expressa declaració de cancel·lació per la seva banda, procedirem d'ofici i de forma automàtica a cancel·lar les seves dades del fitxer en qüestió. Gedi, sccl l'informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades de caràcter personal i eviten la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos que estan exposats, ja provinguin de l'acció humana o del mitjà físic o natural. Tot això de conformitat amb el previst en la normativa vigent en matèria de protecció de dades, en concret, amb la relació de les mesures de seguretat de fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.